Contact : 32 (0) 2 331 55 10

Atimmo Uccle

ATIMMO uw partner met vertrouwen !

Atimmo is dé referentie onder de immobiliënkantoren en is gespecialiseerd in het beheer van gebouwen en in privatief beheer. Wij voeren ook transacties uit op het vlak van verkoop en van residentiële huur. Wij bieden u een volledige dienst, waarin alle vastgoedactiviteiten aan bod komen.

Vergeet de zorgen met betrekking tot het beheer en de verhuur vandaag Atimmo verhoogt uw gebouw optimaal !

- Michel PATTI

Atimmo spécialiste du syndic en belgique

Wie zijn wij ?

ATIMMO is dé referentie onder de immobiliënkantoren en is gespecialiseerd in het beheer van gebouwen en in privatief beheer. Wij voeren ook transacties uit op het vlak van verkoop en van residentiële huur. Wij bieden u een volledige dienst, waarin alle vastgoedactiviteiten aan bod komen.

Atimmo est spécialisé dans le syndic d'immeuble et la gestion privative

Onze troeven :

ATIMMO staat voor deskundigheid, daadkracht en vooral professionalisme en dit zowel voor het beheer van uw patrimonium als voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed. Dit vertaalt zich in een nauwgezet beheer van het administratieve aspect dat hierbij komt kijken maar ook in een regelmatige aanwezigheid ter plaatse.

Het ATIMMO team stelt de meest doeltreffende middelen op het vlak van informatica, boekhouding, expertise en communicatiemiddelen ten dienste van zijn klanten.

Een goedgekeurde agentschap

De ATIMMO kantoren zijn bovendien verzekerd voor burgerlijke beroepsaansprakelijkheid en zijn erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.

Verhoogde competentie

Onze deskundigheid steunt op een permanente updating van informatie omtrent alle reglementaire en technische evoluties en wij maken van deze kennis gebuik bij het beheer van de dossiers van onze klanten.